Renfield: Asistentul Vampirului (2023) Online Subtitrat in Romana

Renfield - Asistentul Vampirului (2023) Online Subtitrat in Romana

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, filmul Renfield: Asistentul vampirului online subtitrat in romana.

 

Renfield: Asistentul Vampirului Subtitrat in Romana Watch Online. Renfield: Asistentul Vampirului Subtitrat in Romana HD Youtube. Renfield: Asistentul Vampirului Subtitrat in Romana Latest Dailymotion. Renfield: Asistentul Vampirului Subtitrat in Romana HD Video.

 

În această poveste modernă și monstruoasă despre servitorul loial al lui Dracula, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) joacă rolul lui Renfield, asistentul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar®). Renfield este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă a acestuia, indiferent cât de degradantă ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este pregătit să vadă dacă există o viață în afara umbrei Prințului Întunericului. Numai dacă ar putea să își dea seama cum să pună capăt codependenței sale…

 

RENFIELD FILM ONLINE SUBTITRAT

 

După zeci de ani în care a mestecat metaforic peisajul, Cage ajunge să-și scufunde dinții, literalmente, ca Prințul Întunericului. Livrarea lui cu ochi sălbatici este plină de izbucniri uluitoare și inflexiuni neașteptate, cu stropi de farmec care să ne țină sub gardă. Este o evoluție naturală la 35 de ani după „Sărutul vampirului”, deoarece acum se tăvălește pe deplin în setea de nestins a acestui monstru mitologic.

 

În rolul lui Renfield, Nicholas Hoult servește ca un bărbat heterosexual amuzant: agitat adorabil într-un fel de Hugh Grant vintage, cu sclipici de asertivitate atunci când personajul său este chemat să dea fundul. Și trebuie să facă asta foarte mult: „Renfield” amestecă comedia discretă cu violența nebunească de grafică într-un mod prea caricatural pentru a fi șocant sau înfricoșător. Vorbim de membre tăiate, capete care explodează și torenți de sânge care țâșnesc. În cea mai mare parte, această combinație funcționează, inspirând râsete și gâfâituri în egală măsură.

 

Renfield: Asistentul Vampirului Subtitrat in Romana

 

 

Server 2

 

 

Server 3

 

 

Server 4

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*