GOD IS A BULLET (2023)

GOD IS A BULLET (2023)

GOD IS A BULLET (2023) ONLINE SUBTITRAT

 

Descriere film:Detectivul Bob Hightower isi face singur dreptate incearcand sa se infiltreze intr-un cult malefic pentru a-si salva fiica rapita si a razbuna uciderea sotiei sale.


Genuri: Actiune / Crima / Horror
Regia: Nick Cassavetes
Actori:Maika Monroe, Nikolaj Coster-Waldau, Karl Glusman
Lansare: 16 Iunie 2023
Rating: 18+
Durata: 2h 36 min
IMDB: 5,4 – 1,4k voturi
Format: Full HD
Limba: Engleza / Traducere: Romana


Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul God is a Bullet online subtitrat in romana.

 

GOD IS A BULLET FILM ONLINE

Adaptarea inteligentă a lui Nick Cassavetes menține cu siguranță amestecul cărții de incident ciudat și pretenție pontificatoare – deși fără genul de intensitate care ar fi putut face credibilă această poveste exagerată sau stilul atmosferic care ar fi putut-o fi transformat într-un coșmar febril, în schimb, la David Lynch.

GOD IS A BULLET (2023) ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Aceste 156 de minute, în care polițistul Nicolaj Coster-Waldau și captiva evadată Maika Monroe urmăresc cultul ticăloșilor care închină diavolul care și-au răpit fiica, nu sunt tocmai plictisitoare. Dar sunt destul de ridicole, fără a fi prea distractive. Este greu să nu ne imaginăm că această baie de sânge prea lungă, deseori din desene animate, are mai mult sens ca un film drive-in din anii 1970 sau un boiler direct în video din epoca anilor ’80 a „panicii satanice” – în orice caz, cu o durată mult redusă. Cassavetes și compania ar putea ajunge la un fel de epopee Grand Guignol aici, dar materialul de gunoi refuză cu încăpățânare să se extindă în consecință.

 

Server I

 

Server II

 

Server III

 

Server IV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*