Cheesecake cu ouă de Paște

Cheesecake cu ouă de Paște
Cheesecake cu ouă de Paște

Pregătire: 20 min
plus răcire peste noapte
Uşor
Porți 10

Cheesecake cu ouă de Paște
Cheesecake cu ouă de Paște

Ai rămase de ouă de Paște de folosit? Încercați să le încorporați într-un cheesecake cu vanilie ușor de coacere. Răciți cheesecake-ul peste noapte pentru cele mai bune rezultate

Ingrediente
ulei vegetal, pentru tavă
200 g biscuiti digestivi
80 g unt nesarat, topit
250 g mini ouă de ciocolată sau ouă de Paște rămase
400 g brânză moale, plină de grăsime
150 g zahăr pudră
1 lingurita pasta de boabe de vanilie
400 g smantana dubla

Metodă
PASUL 1
Ungeți cu ulei o formă de tort de 20 cm adâncime și tapetați cu pergament de copt. Puneți biscuiții digestivi într-o pungă de mâncare sau în bolul unui robot de bucătărie și zdrobiți sau amestecați până la o firimitură fină. Se amestecă cu untul topit, apoi se presează în baza formei de tort pregătită și se dă la rece timp de 30 de minute.

PASUL 2
Tăiați aproximativ jumătate din mini-ouă de ciocolată. Bateți brânza moale cu zahărul pudră și vanilia până când se combină folosind un tel electric. Curățați bătăile, apoi bateți smântâna dublă până la vârfuri tari într-un castron separat. Îndoiți ușor frișca în amestecul de brânză moale împreună cu mini-ouăle de ciocolată tocate. Turnați amestecul de cheesecake peste baza de biscuiți, apoi neteziți suprafața cu un cuțit sau o spatulă. Răciți peste noapte.

PASUL 3
A doua zi, eliberați cu grijă cheesecake-ul din tavă (poate fi necesar să treceți un cuțit de tacâmuri pe margine pentru a-l slăbi) și acoperiți cu mini-ouăle de ciocolată întregi rămase pentru a decora.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*