50 de camere de zi moderne care funcționează ca piesa centrală a casei tale

50 de camere de zi moderne care funcționează ca piesa centrală a casei tale
50 de camere de zi moderne care funcționează ca piesa centrală a casei tale

Locul în care ne adunăm cu toții, râdem și ne jucăm este, fără îndoială, camera de zi. Punctul focal al unei case, locul său între bucătărie și dormitor acționează ca un centru natural, atrăgând oaspeții de la trezirile de dimineață până la nopțile de după lucru. Aceste cincizeci de camere de zi moderne arată întindere într-o varietate de substraturi și stiluri. Centrați mobilierul modern în jurul unui covor cubic. Fă un paradis de beton cu pereți vii pe canapele. Deveniți futurist, cu ceasuri colorate care strălucesc metalic. Proiectați-vă lounge-ul în mod creativ, folosind aceste cincizeci de camere de zi moderne ca exemple.

50 de camere de zi moderne care funcționează ca piesa centrală a casei tale

1 |Vizualizator: Roman Kolyada
Folosind note de roșu și albastru pe negru și gri, acest living modern eclectic este colorat sub baloane. Piesele orientale într-un covor turcesc și un cub de masă din lemn îi conferă caracter.

2 | Vizualizator: Svyatyuk Stanislav
Instalează-te într-o oază în portocaliu și gri. Acest lounge modern îl menține interesant folosind diferite nuanțe de gri, o măsuță de cafea din metal și o pânză cu figurine.

Vizualizator Svyatyuk Stanislav

3 |Vizualizator: Anjey Babych
Stilul scandinav poate fi ultra-minimalist. Canapele Block în gri se joacă cu scaune din lemn deschis la culoare, un balansoar și o lumină mai strălucitoare de lămâie în această scenă relaxată.

3 Vizualizator Anjey Babych

4 |Vizualizator: Tero
Centrați-vă camera de zi cu un covor unic. Această piesă ilustrată 3D, Visioni A, de Patricia Urquiola este întâlnită de alte pătrate în trei seturi de lounge și un șemineu. Un despărțitor din panouri de lemn și o scară cu barieră de sticlă încadrează spațiul.

5 |Vizualizator: Arturo Hermenegildo
Faceți un pic în lounge-ul dvs. cu un covor multicolor. Împreună cu perne și lămpi de podea, acest aspect de inspirație retro folosește lemn, mobilier crem și un desen de elefant pentru a evoca India modernă.

5 Vizualizator Arturo Hermenegildo

6 |Vizualizator: Încântător
Deveniți pastelat în următorul design de lounge. Pe o podea din lino și un perete din lemn deschis, tentele de verde pastelat, roz, teracotă deschisă și albastru se amestecă între o lampă de perete cu braț basculant și o bibliotecă pe scară.

6 Vizualizator Încântător

7 |Vizualizator: Erriadbey Kerimov
Cauți camere de zi pentru iubitorii de cărți? Asta e pentru tine. Priviți cu atenție și veți vedea o piesă unică de decor de perete pentru sufragerie, cu bibliotecă care scrie „Citește-ți carcasa”. Inteligent!

7 Vizualizator Erriadbey Kerimov

8 |Vizualizator: Hatice Unsal
Faceți camerele de zi din beton mai ecologice. Această fuziune a industriei și a naturii este creată cu doi pereți vii, mobilier din in gri și o împrăștiere de plante în ghiveci pentru a lega totul împreună.

8 Vizualizator Hatice Unsal

9 |Vizualizator: Roman Pravnik
Nu vrei o privire crudă? Fă-l mai confortabil cu pereți albi și din lemn, un covor pufos și abstract monocrom – și un perete viu simbol, firesc. Un decantor sau două de whisky ne invită mai departe.

9 Vizualizator Roman Pravnik

10 |Vizualizator: Yo Dezeen
Faceți-vă camera de zi să respire aspectul industrial. Plin cu extractoare inspirate din fabrică, o măsuță de cafea cu o roată, o scară metalică și o canapea din piele, acest lounge țipă pur și simplu pad de burlac.

10 Vizualizator Yo Dezeen

11 |Vizualizator: Javier Wainstein
O opera de artă uimitoare poate fi piesa centrală a lounge-ului tău. Încadrată de ferestre mari japoneze, un perete de cărămidă expus și scaune de școală scandinave, această cameră de zi originală exemplifică un design grozav în stil mansardă.

11 Vizualizator Javier Wainstein

12 |Vizualizator: Kò Ng
Faceți-vă lounge-ul sofisticat. Iluminată de o cacofonie de candelabre circulare și lămpi de masă de designer, cum ar fi Flos IC T2, această cameră de zi folosește alb, maro și albastru denim pentru a face un aspect relaxant ușor.

12 Vizualizator Kò Ng

13 |Vizualizator: Alena Bulataya
Camerele de zi monocrome sunt atemporale. Acest design modern îmbină alb-negru într-un rând de biblioteci joase, o stivă de lemn, cărămidă expusă și canapea L.

13 Vizualizator Alena Bulataya

14 |Vizualizator: Dzhemesyuk Design
Aveți un zid de patrimoniu pe care doriți să-l utilizați ca caracteristică? Camerele de zi negre pot da pereților vechi o viață nouă, la fel ca în cazul acestui lounge cu o canapea modernă gri, schiță alb-negru și măsuțe de cafea rotunde.

14 Vizualizator Dzhemesyuk Design

15 |Vizualizator: Maks Marukhin
Un living cu perete de cărămidă este invidia multora. Combinați-l cu materiale elegante și netede, cum ar fi peretele negru al acestui lounge, covorul fără probleme și canapeaua din piele de ciupercă. Rafturile încadrate și un abstract înrămat adaugă interes.

15 Vizualizator Maks Marukhin

16 |Vizualizator: Maksim MT3Dvis
Nu-ți place aspectul unei fațade negre simple? Introduceți LED-uri pe marginile sale de ridicare, cum ar fi această cameră de zi plină de perne în zig-zag, un covor geometric și artă florală a ușii în lateral.

16 Vizualizator Maksim MT3Dvis

17 |Vizualizator: Natalia Vergunova
Îndrăgostită de un ceas de perete mare, dar nu știi unde să-l pui? Faceți din acesta caracteristica centrală a lounge-ului dvs. Canapeaua din vinil din era spațială a acestei camere, pernele argintii și piesa centrală uimitoare din acril sunt accesorizate cu o ușă cu oglindă și accesorii metalice semi-industriale.

17 Vizualizator Natalia Vergunova

18 |Vizualizator: Andrew Sokruta
Sculptează-ți salonul. Un perete fisurat și scaune sculpturale, aici șezlongurile Q1, sunt oferite spațiu de ferestre înalte, cu perdele gri și de o podea și un panou bronzat.

18 Vizualizator Andrew Sokruta

19 |Vizualizator: Alessandro Zecca
Mai degrabă să fii sus? Caracteristica ornamentală a tavanului acestei camere de zi și panoul geometric al scărilor ne-au incendiat visele. Observați cum formele din decorul pereților sufrageriei le oglindesc pe cele ale iluminatului.

19 Vizualizator Alessandro Zecca

20 |Vizualizator: Gaurav
Gândiți-vă la formă și la formă atunci când vă proiectați camera de zi. Împreună cu o pictură murală, tapet cu model și o gamă largă de covoare, perne și vaze, această sufragerie eclectică folosește culori dezactivate pentru a face ca cele nepotrivite să funcționeze împreună.

20 Vizualizator Gaurav

21 |Vizualizator: Oporski Architektura
Îți place aspectul minimalist? Acest lounge alb-negru nu poate fi mai simplu, cu scara conturată, pereții și apartamentul direct dintr-o revistă

21 Vizualizator Oporski Architektura

22 |Sursa: Ligne Roset
Vrei ceva cu mai multă culoare? Această cameră de zi superbă folosește influențe japoneze pentru a crea un aspect de jos cu canapele futon. Un șir de ferestre franceze albe și stropi de muștar și roz deschis accentuează stilul.

22 Sursa Ligne Roset

23 |Designer: Lotta AgatonFotograf: Pia Ulin
Îți lipsește acel pic de verde de afară? Această sufragerie scandinavă își însuflețește interiorul cu copaci mici care îi pisează spațiul negru, alb și din lemn.

23 Designer Lotta AgatonFotograf Pia Ulin

24 |Designer: NordicoFotograf: Hei!Brânză
Vrei un lounge și un birou totul într-unul? Un compartiment despărțitor care funcționează ca suport TV păstrează această sufragerie luminoasă și luminoasă, cu mobilier din lemn și gri învecinat cu un birou pe lino. Un scaun modern de accent în bleumarin are vedere la priveliștea de afară.

24 Designer NordicoFotograf Hei!Brânză

25 |Vizualizator: Catherine Manokhina
Lăsați marmura să formeze fundalul. Iluminate de un candelabru cu sclipici și o lampă de citit pe podea, pe o parte, griurile din perete, perdele și scaune colorează acest lounge în nuanțe de gri.

25 Vizualizator Catherine Manokhina

26 |Vizualizator: Naira Omar
Construiește camera de zi visurilor tale. Această plintă de marmură care mărginește o piscină interioară este cea mai recentă în gropi de conversație elegante. Decupate în scaune matlasate, un șemineu central și un copac sau doi pentru un loc perfect pentru socializare.

26 Vizualizator Naira Omar

27 |Vizualizator: Yaroslav Serdyuk
Căutați cele mai noi produse în camere de zi cu înălțime dublă? Luminoasă, deschisă și spațioasă, această cameră de zi albă are un șemineu de un soclu de cupru mediu. Păstrați ornamente în intrările sale pentru a prezenta comorile lumii. Candelabrele globulare de sufragerie adaugă măreției.

27 Vizualizator Yaroslav Serdyuk

28 |Vizualizator: Cosmocube Studio
Îți place aspectul lambriurilor din lemn? Această cameră de zi își duce tavanul la limita arhitecturală, cu o serie de lumini cu bule atârnând peste o suită în gri.

28 Vizualizator Cosmocube Studio

29 |Visualizer: Home D

Draw an animal stencil in your lounge. Black, white and divided almost in two, its large-shaped elements are strung by two rows of camera lights.

29 Visualizer Home D

30 |Vizualizator: wottan
O pată de culoare vă poate face sufrageria să prindă viață. Privind spre un copac înflorit, două scaune de culoarea soarelui adaugă un plus de dinamism alături de un abstract în gri.

30 Vizualizator wottan

31 |Vizualizator: Kaer Architects
Cei suficient de norocoși să dețină un lounge pe colțul ferestrei ar trebui să adauge canapele bloc. Această versiune gri își decupează scaunele în carouri, în timp ce o bancă de bucătărie marmorată oferă un model similar.

31 Vizualizator Kaer Architects

32 |Vizualizator: Vizline Studio
Nu sunteți suficient de curajos pentru a deține un perete interior? Oferiți o vedere spre exterior, cum ar fi acest lounge în nuanțe gri care mărginește frunzișul și o bibliotecă.

32 Vizualizator Vizline Studio

33 |Vizualizator: 365 Design
Pereții vii în aer liber pot veni de sus și de jos. Un șir de liane de mireasă acoperă acoperișul, un gard viu pe gazon în această sufragerie sofisticată luminată de pandantive circulare goale. O pardoseală de marmură și o canapea taup introduc mai mult cool.

33 Vizualizator 365 Design

34 |Visualizer: Nikita Borisenko

Why not look to a tree instead? Set beside a marble fireplace, the large glass pane of this living room’s window has us thinking of Christmas.

34 Visualizer Nikita Borisenko

35 |Vizualizator: Olga Podgornaja
Un living cu accent galben nu trebuie să fie îndrăzneț. Lămâile subtile ale acestui spațiu confortabil se află într-o împrăștiere de perne, lovituri de pictură și borcane în bucătărie de fundal.

35 Vizualizator Olga Podgornaja

36 |Vizualizator: Federico Cedrone
Construiește-ți o cameră de zi modernă de la mijlocul secolului. Pereții albi, un covor albastru pal și scaunele clasice din piele maro oferă un aspect pe care designerul pretențios îl va admira.

36 Vizualizator Federico Cedrone

37 |Vizualizator: a treia estetică
Diferențiază-ți piesele printr-o schimbare a texturii. Această sufragerie oferă un covor din piele de căprioară, o canapea din in și un scaun de accent în gri matlasat.

37 Vizualizator a treia estetică

38 |Vizualizator: Ekaterina Domracheva
Lasă camera de zi să aibă o culoare. Acest set verde de mazăre este completat de un candelabru din crenguță și boabe, panouri din lemn iluminate cu LED și o masă din sticlă șablonată.

38 Vizualizator Ekaterina Domracheva

39 |Vizualizator: Polyviz
O secvență de cameră ar putea fi caracteristica lounge-ului tău. Acest hol iluminat oferă un fundal cald acestui lounge relaxat în gri. O caracteristică strălucitoare din lemn și o piesă de artă origami ajută la legarea aspectului.

39 Vizualizator Polyviz

40 |Vizualizator: Mario Mimoso
Îți plac dreptunghiurile? Proiectați în ele, folosind imprimeurile înrămate ale acestui lounge, cavitatea pentru șemineu, mesele de marmură și canapea tapițată

39 Vizualizator Polyviz

41 |Vizualizator: Rina Lovko
O strop de roz poate înfrumuseța locul. Acest lounge îl îmbină cu gri moale, un copac de interior și o mulțime de lumini magnetice negre.

41 Vizualizator Rina Lovko

42 |Vizualizator: Evgenia Aborina
Căutați mai multe variante? Această canapea roz pastel este întâlnită cu scaune în fructe de pădure, pouf în albastru și o serie de piese de artă în nuanțe complementare.

42 Vizualizator Evgenia Aborina

43 |Vizualizator: Imade Pastel
Decorul camerei pastel nu trebuie să fie copilăresc. Temele scandinave din acest spațiu compact apar într-un suport de vesela din lemn, perne de canapea cu model și covor geometric. O fotografie de epocă spune o poveste.

43 Vizualizator Imade Pastel

44 |Vizualizator: Darina Ivanova
Căutați camere de zi cu artă de perete mare? Nu căuta mai departe, cu această cameră gri și lemn făcută tropicală de pânza sa.

44 Vizualizator Darina Ivanova

45 |Vizualizator: Asul spațiului
Ai doar un spațiu mic pentru a te juca? Faceți ca această sufragerie și încadrați-vă arta pastelată cu canapele gri, lemn deschis și biblioteci cu pereți albi.

45 Vizualizator Asul spațiului

46 |Vizualizator: Ekaterina Docheva
Hipsterii nu pot trece pe lângă această sufragerie. Decorată cu perne în pastel, un perete de cărămidă albă și un suport frumos pentru plante, bicicleta agățată pe perete este caracteristica sa centrală.

46 Vizualizator Ekaterina Docheva

47 |Vizualizator: Bui Ni
Cauți mai multă artă naturală? Încercați decorul de perete din lemn pentru dimensiune, cum ar fi această cameră de zi gri și albă, cu lemn colorat în centru. O lumină inspirată din pipă și o orhidee în ghiveci termină aspectul.

50 de camere de zi moderne care funcționează ca piesa centrală a casei tale

48 |Vizualizator: Jenya Lykasova
Primiți gustul călătoriilor cu această cameră de zi rustică modernă. Cu candelabrele sale din ratan, ramele din lemn de plutire și ferigile mari în ghivece, cum să nu te simți departe în vacanță?

48 Vizualizator Jenya Lykasova

49 |Designer: Giannetti Home
Iubitorii de mediul rural vor prefera acest living modern de fermă. Un candelabru în cușcă, ferestre franceze, covor turcesc decolorat și șemineu tradițional de marmură, toate contribuie la senzație.

49 Designer Giannetti Home

50 |Vizualizator: Maria Fadeeva
Modernistul are un loc pentru acest living colorat. O serie de becuri oscilante, nuanțe pastelate pop și lucrări de artă circulare oferă elemente de semnătură.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*