Cheesy Bacon Ranch Pui

Cheesy Bacon Ranch Pui
Cheesy Bacon Ranch Pui

Bacon and ranch este o potrivire absolută făcută în rai. Nu ne crezi? Încercați această fermă cu slănină, varză de Bruxelles sau caserolă. Dacă ești obsedat de această combinație de arome așa cum suntem noi, atunci trebuie să faci acești piept de pui cu brânză. Sunt o mâncare rapidă perfectă și reprezintă o cină perfectă în noaptea de săptămână atunci când sunt asociate cu niște broccoli sau varză cu usturoi.

Un bonus suplimentar la această rețetă? Este complet fără keto și gluten! Și dacă aveți nevoie de mai multă inspirație pentru cum să folosiți puiul, veți găsi aceasta și peste 90 de alte rețete de pui în noua noastră carte de bucate Cine cu pui nebunește.

Dacă v-ați încercat să faceți această rețetă, spuneți-ne cum a mers în secțiunea de comentarii de mai jos!

Cheesy Bacon Ranch Pui
Cheesy Bacon Ranch Pui

RANDAMENTE: 4 PORȚII
TIMP DE PREGĂTIRE: 0 ORE 10 MIN
TIMP TOTAL: 0 ORE 35 MIN

INGREDIENTE
4 felii de bacon taiat gros
4 piept de pui dezosați și fără piele (aproximativ 1 3/4 lbs.)
Sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
2 lingurite condimente pentru fermă
1 1/2 c. mozzarella tocata
Arpagic tocat, pentru ornat

DIRECTII
1- Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți baconul, răsturnând o dată, până devine crocant, aproximativ 8 minute. Transferați pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de bacon din tigaie.

2- Asezonați puiul cu sare și piper. Reveniți tigaia la foc mediu-mare, adăugați puiul și gătiți până când devine auriu și tocmai fiert, aproximativ 6 minute pe parte.

3- Reduceți căldura la mediu și presărați puiul cu condimente ranch și acoperiți cu mozzarella. Acoperiți tigaia și gătiți, până când brânza se topește și clocotește, aproximativ 5 minute.

4- Se sfărâmă și se presară deasupra bacon și arpagic înainte de servire.

Cheesy Bacon Ranch Pui
Cheesy Bacon Ranch Pui

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*