Milkshake-ul perfect

Milkshake-ul perfect
Milkshake-ul perfect

Amintește de serviciul de blat și de zilele carhop, nu există nimic mai bun decât un milkshake perfect. Din fericire, a face unul acasă este extrem de ușor. Această rețetă ușoară de milkshake vă oferă raportul perfect dintre lapte și înghețată și este complet personalizabilă!

Pot sa fac din timp?

În mod surprinzător, da! Amestecați milkshake-ul și turnați-l în pahar, apoi puneți-l înapoi în congelator. Lăsați-l să stea timp de aproximativ 5 minute înainte de a putea fi băut din nou! Este un truc fantastic de petrecere.

Care sunt mix-in-urile bune?

Oooh, întrebarea noastră preferată! Mix-in-urile sunt nesfârșite. Puteți adăuga Oreos, cupe cu unt de arahide Reese, brownies, aluat de prăjituri, sirop de ciocolată sau fructe. Orice doresti! Adaugă unt de arahide, banane și fulgi de ciocolată pentru o atmosferă Chunky Monkey sau caramel, nucă de cocos și fulgi de ciocolată pentru un milkshake asemănător Samoasului. Sau mergeți din plin cu vin pentru un Milkshake Boozy Red Wine.

Dacă nu doriți ca amestecurile dvs. să fie complet amestecate, cum ar fi brownies sau aluatul de prăjituri, amestecați-le după ce ați amestecat înghețata și laptele.

Pot face un milkshake fără blender?

Da! Și este mai ușor decât crezi! Adăugați înghețata și laptele într-un castron mare și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când laptele este încorporat și apoi turnați într-un pahar. Simplu!

Cum îl transform într-un malț?

Iubesc malțurile și cred că sunt cu mult superioare milkshake-urilor (nu mă face). Puteți transforma milkshake-ul într-un malț adăugând 2 linguri de pudră de malț în înghețată și lapte și amestecați-le cu totul!

A făcut asta? Spune-ne cum a mers în secțiunea de comentarii de mai jos!

Milkshake-ul perfect
Milkshake-ul perfect

RANDAMENTE: 1 PORȚIE
TIMP DE PREPARARE: 0 ORE 5 MIN
TIMP TOTAL: 0 ORE 5 MIN

INGREDIENTE
PENTRU MILKSHAKE ULTIME DE VANILIE
4 linguri mari (aproximativ 1 1/2 c.) inghetata de vanilie
1/4 c. lapte
Topping batut, pentru decor
Stropi, pentru ornat
Cireș Maraschino, pentru decor

DIRECTII
1- Într-un blender, amestecați înghețata și laptele.

2- Se toarnă într-un pahar și se ornează cu topping bătut, stropi și o cireșă.

Milkshake-ul perfect
Milkshake-ul perfect

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*