Plăcinte Whoopie cu Zmeură-Lămâie

Plăcinte Whoopie cu Zmeură-Lămâie
Plăcinte Whoopie cu Zmeură-Lămâie

Aceste „plăcinte” decadente sunt într-adevăr prăjituri umplute cu frișcă de zmeură.

Plăcinte Whoopie cu Zmeură-Lămâie

Plăcinte Whoopie cu Zmeură-Lămâie

Ingrediente

1/2 cană (1 baton) unt, la temperatura camerei

1 cană plus 3 linguri de zahăr brun deschis

1 lingura coaja rasa de lamaie

1 lingurita extract pur de vanilie

1 ou mare

2 1/4 căni de făină universală

3/4 lingurita praf de copt

1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu

1/2 lingurita sare grunjoasa

1 cană lapte integral

3/4 cană smântână groasă

1 cană zmeură proaspătă (4 uncii)

Directii

Pasul 1

Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul, 1 cană de zahăr brun și coaja de lămâie până devine ușor și crem. Adăugați vanilia și oul și bateți pentru a se combina, răzuind bolul după cum este necesar. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la mic, amestecați amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu laptele și terminând cu amestecul de făină (răzuiți vasul după cum este necesar). Bate bine pentru a combina.

Pasul 2

Puneți aluatul în movile de 2 linguri, la aproximativ 2 inci una de cealaltă, pe 2 foi de copt tapetate cu pergament. Coaceți până când sunt umflate și aurii pal pe margini, 17 până la 19 minute, rotind foile la jumătate. Lăsați prăjiturile să se răcească complet pe foi pe grătare.

Pasul 3

Într-un castron mare, bate frișca și 3 linguri de zahăr brun până la vârfuri moi. Într-un castron mic, pasează zmeura cu o furculiță, apoi se încorporează în frișcă. Împărțiți uniform crema de zmeură între fundul jumătății de prăjituri, apoi sandwich cu prăjiturile rămase.

Notele lui Cook

Plăcintele pot fi făcute prin pasul 2, cu până la o zi înainte. Asamblați-le chiar înainte de servire. Arata mai ales destul de pudrate cu zahar de cofetarie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*