Prajituri moi si mestecate cu ciocolata

Prajituri moi si mestecate cu ciocolata
Prajituri moi si mestecate cu ciocolata

Fursecurile cu ciocolată sunt un desert preferat, o gustare dulce sau un răsfăț după școală. Această prăjitură, care este făcută în stil moale și mestecat, vă oferă atât nostalgia vânzărilor de produse de prăjitură din copilărie, cât și aromele satisfăcătoare, pentru adulți, de ciocolată neagră. După doar trei pași și o coacere rapidă în cuptor, singurul lucru de care ai nevoie este un pahar cu lapte rece sau cafea spumoasă.

Prajituri moi si mestecate cu ciocolata
Prajituri moi si mestecate cu ciocolata

Pregătire:
20 min

Total:
1 oră 10 minute

Randament:
Face aproximativ 3 duzini

Ingrediente

2 1/4 căni de făină universală

1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu

2 batoane (1 cana) unt nesarat, temperatura camerei

1/2 cană zahăr granulat

1 cană de zahăr brun deschis la pachet

1 lingurita sare kosher

2 lingurite extract pur de vanilie

12 uncii chipsuri de ciocolată semidulce (2 căni)

Directii

Pasul 1

Preîncălziți cuptorul la 350°F cu rafturile în pozițiile treimea superioară și inferioară. Într-un castron mic, amestecați făina și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă, bateți untul și ambele zaharuri la viteză medie până devin ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Adăugați sare, vanilie și ouă; se amestecă pentru a se combina. Reduceți viteza la mică și adăugați treptat amestecul de făină, amestecând până când se combină. Amestecați chipsurile de ciocolată.

Pasul 2

Folosind o lingură de măsură, aruncați porții grămadă de aluat la aproximativ 2 inci una de cealaltă pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt.

Pasul 3

Coaceți până când fursecurile sunt aurii pe margini, dar încă moi în centru, 8 până la 10 minute. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe tava de copt 1 până la 2 minute. Transferați fursecurile pe un gratar și lăsați să se răcească complet. Păstrați fursecurile într-un recipient ermetic la temperatura camerei până la 1 săptămână.

Notele lui Cook

Dacă doriți, utilizați o linguriță mică de înghețată pentru prăjituri de dimensiune uniformă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*