Tort cu înghețată cu căpșuni

Tort cu înghețată cu căpșuni
Tort cu înghețată cu căpșuni

În zilele lungi și fierbinți de vară, puține lucruri sunt mai bune decât să auzi zgomotul camionului cu înghețată care oprește lângă piscina comunității. Copiii deștepți știau că cel mai bun răsfăț era batonul de noutăți de prăjitură cu căpșuni, cu combinația sa de înghețată de căpșuni și vanilie acoperită cu firimituri de prăjituri. Acum, este posibil să fi fost inventat ceva mai bun: Torta cu înghețată cu căpșuni. Este sfârșitul perfect pentru petrecerile din 4 iulie sau servit la o petrecere informală la piscină. La fel ca toate prăjiturile cu gheață, este un deliciu ideal de făcut înainte, deoarece îl puteți asambla cu câteva zile înainte de a mânca.

Prajitura cu inghetata cu strawberry Shortcake are totul grozav despre acele batoane intr-o varianta de prajitura cu inghetata de casa si nu ar putea fi mai usor. Veți folosi prăjituri de tip sandviș auriu (cum ar fi Golden Oreos) pentru a forma baza și toppingul pesmet. Nu este nevoie să răzuiți interiorul cremei – vor ajuta baza să rămână împreună. Fara robot de bucatarie? Nici o problemă. Folosește o pungă de plastic și sucitor pentru a zdrobi biscuiții.

Sfat profesionist: pentru a obține felii curate de tort, treceți un cuțit de bucătar sub apă fierbinte înainte de a tăia fiecare bucată. Acest lucru vă permite, de asemenea, să tăiați doar una sau două porții din întregul lot dacă îl mâncați pe parcursul săptămânii.

Dacă doriți să amestecați aromele acestei rețete, puteți folosi aceleași proporții pentru a încerca o variantă de ciocolată-fistic, una de unt de arahide-banane și multe altele. Schimbați aromele de prăjituri și înghețată în proporții egale.

Ai mai încercat asta? Spune-ne cum a fost în comentariile de mai jos!

Citeste mai mult
Citeste mai mult

RANDAMENTE: 9 – 12 PORȚII
TIMP DE PREGĂTIRE: 0 ORE 30 MIN
TIMP TOTAL: 5 ORE 45 MIN

INGREDIENTE
30 de prăjituri de tip sandwich aurii, împărțite
1/4 lingurita. sare cușer
3 linguri. unt, topit
5 1/2 c. inghetata de vanilie, putin inmuiata, impartita
4 c. inghetata de capsuni, putin inmuiata
1 1/2 c. căpșuni liofilizate, împărțite

DIRECTII
1- Tapetați fundul și părțile laterale ale unei tavi de copt de 8”-x-8” cu hârtie de copt, lăsând o proeminență de 2” pe fiecare parte.

2- Într-un robot de bucătărie, amestecați 20 de prăjituri de tip sandwich aurii și sare până la pesmet fin. Adăugați unt topit și pulsați până când firimiturile au textura nisipului umed. Apăsați uniform pe fundul tigaii pregătite și lăsați la congelator timp de 15 minute.

3- Într-un castron mare, amestecați 4 căni de înghețată de vanilie până când se omogenizează și se întinde pe crusta parțial înghețată. Congelați cel puțin încă 30 de minute.

4- In acelasi castron amestecam inghetata de capsuni pana se omogenizeaza. Se amestecă ½ cană de căpșuni liofilizate. Se intinde pe un strat de vanilie. Congelați încă 30 de minute.

5- Pulsați restul de 10 fursecuri sandvișuri și 1 cană rămasă de căpșuni liofilizate în robotul de bucătărie până formează firimituri de mărimea unui bob de mazăre.

6- În același castron, amestecați restul de 1 ½ cani de înghețată de vanilie până se omogenizează și se întinde pe un strat de căpșuni. Presărați firimiturile uniform deasupra, apăsând în jos pentru a vă asigura că se lipesc.

7- Congelați cel puțin 4 ore sau până la fermitate, sau acoperiți și congelați până la 1 săptămână. Ridicați prăjitura din tavă folosind proeminența de hârtie. Cu un cuțit ascuțit, tăiați în 9 pătrate sau 12 bucăți dreptunghiulare și serviți.

Tort cu înghețată cu căpșuni
Tort cu înghețată cu căpșuni

Citeste mai mult

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*