Brownie-uri mestecate

Brownie-uri mestecate
Brownie-uri mestecate

Ce este lipici la interior, crespat deasupra și extrem de delicios peste tot? Începerea noastră proaspătă a acestui desert plăcut mulțimii. Ciocolata neîndulcită și zahărul brun conferă o aromă bogată, bine rotunjită, în timp ce adăugarea unui pic de ulei la aluat are ca rezultat textura mestecoasă care creează dependență, care face din această versiune un clasic instantaneu.

Brownie-uri mestecate
Brownie-uri mestecate

Pregătire: 20 de minute
Total: 1 oră
Randament: face 16

Ingrediente

7 linguri de unt nesarat, la temperatura camerei, plus mai mult pentru tava de copt

3/4 cană plus 2 linguri de făină universală nealbită

1/4 lingurita praf de copt

1/2 lingurita sare kosher

7 uncii de ciocolată neîndulcită, tocată fin (1 1/3 căni)

3 linguri ulei de sofran sau de cocos

1 cană zahăr granulat

1 cană de zahăr brun deschis la pachet

3 ouă mari, la temperatura camerei

Directii

Pasul 1

Preheat oven to 350 degrees. Butter a 9-inch square baking pan. Line with parchment, leaving a 2-inch overhang on two sides; butter parchment.

Pasul 2

Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron termorezistent, pus peste o oală cu apă clocotită, topește ciocolata și untul cu ulei. Se ia de pe foc. Adăugați ambele zaharuri și bateți 10 secunde. Adăugați ouăle și bateți puternic până când devine lucios și neted, 45 de secunde. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ingredientele uscate. Turnați aluatul uniform în tava pregătită, netezind partea de sus cu o spatulă.

Pasul 3

Coaceți până când se fixează și un tester introdus în centru iese cu firimituri umede, 35 până la 40 de minute. Se lasa sa se raceasca in tava pe un gratar 20 de minute, apoi se indeparteaza folosind pergament; se lasa sa se raceasca complet pe gratar inainte de a taia in patrate. Brownies-urile pot fi păstrate într-un recipient ermetic până la 2 zile.

Notele lui Cook

Bateți vioi ouăle în aluat pentru a crea o crustă superioară strălucitoare și trosită.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*