Brownies cu Bucăți de Ciocolată

Brownies cu Bucăți de Ciocolată
Brownies cu Bucăți de Ciocolată

Creșteți coeficientul de festivitate servind aceste brownies în pahare transparente și acoperind-le cu frișcă, zahăr de șlefuit neon și numere de pastă de gumă care descriu anul. Pentru a face sundaes, serviți cu înghețată.

Brownies cu Bucăți de Ciocolată
Brownies cu Bucăți de Ciocolată

Pregătire: 25 de minute
Total: 3 ore 10 minute
Randament: face 48 de brownies

Ingrediente

3 batoane de unt nesarat, plus mai mult pentru tigaie

1 lira 2 uncii de ciocolată amăruie (a lăsat întreg), plus 3/4 de lire de ciocolată amăruie, tăiată în bucăți mici (2 1/2 căni)

4 1/2 căni de zahăr

9 oua mari, batute usor

3/4 cană pudră de cacao neîndulcită, cernută

1 1/2 linguriță sare

1 3/4 cani plus 2 linguri de faina universala, cernuta

Directii

Pasul 1

Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți cu unt o foaie de copt cu ramă de 12 pe 17 pe 1 inch și tapetați cu pergament, lăsând o proeminență pliată peste margini. Unt pergament. Topiți untul și ciocolata netăiată într-un castron mare pus peste o oală cu apă clocotită. Se amestecă până se omogenizează. Se ia de pe foc.

Pasul 2

Se amestecă zahărul, apoi ouăle, apoi pudra de cacao și sarea. Încorporați făina până se omogenizează. Îndoiți bucăți de ciocolată.

Pasul 3

Turnați aluatul în tavă. Coaceți, rotind la jumătate, până când o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri foarte umede, 45 până la 48 de minute. Se lasa sa se raceasca complet, aproximativ 2 ore. Scoateți din tavă și tăiați în pătrate de 2 inci.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*