Cârnați și Ardei

Cârnați și Ardei
Cârnați și Ardei

Cârnații și ardeii sunt un clasic italo-american. Deși se găsește adesea servit pe un sub sau într-o chiflă, acest fel de mâncare este grozav doar mâncat dintr-un castron. Deși de multe ori se poate face timp pe aragaz, ne place această versiune coaptă pentru o curățare ușoară și un proces simplu. Nu ai chef să pornești cuptorul? Consultați aceste pachete de folie pentru cârnați și ardei.

Pentru ardei, puteți alege orice culoare vă place de ardei gras, dar ne place să-l facem colorat folosind o varietate. Deși știm că unii oameni nu iubesc ardeii verzi, nu ezitați să renunțați la ei. Dar dacă ești un amator de ardei de ce să nu încerci una dintre cele 26 de rețete ale noastre pentru ardei umpluți.

Deși această rețetă este grozavă de la sine, o puteți înăbuși și în marinara de casă. Sau ne puteți spune cum ați aranjat-o în comentariile de mai jos!

Cârnați și Ardei
Cârnați și Ardei

RANDAMENTE: 6 PORȚII
TIMP DE PREGĂTIRE: 0 ORE 10 MIN
TIMP TOTAL: 0 ORE 55 MIN

INGREDIENTE
3 linguri. ulei de măsline extra virgin
1 lingura. otet de vin rosu
2 catei de usturoi, tocati
2 lingurite oregano uscat
1 lingura ardei roșu zdrobit
3 ardei grasi, feliati
1 ceapă galbenă mare, feliată
Sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
6 cârnați italieni dulci sau fierbinți, tăiați în sferturi
1/4 c. busuioc proaspăt feliat

DIRECTII
1- Preîncălziți cuptorul la 400°. Într-un castron mare, amestecați uleiul, oțetul, usturoiul, oregano și ardeiul roșu. Adăugați ardeii și ceapa în bol și amestecați pentru a le acoperi în amestecul de ulei. Se toarnă într-o tavă de 9”-x-13”. Împrăștiați bucăți de cârnați deasupra legumelor.

2- Coaceți până când legumele sunt fragede și cârnații sunt gătiți, 40 până la 45 de minute.

3- Acoperiți cu busuioc și serviți fierbinte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*