Pâine cu pizza franțuzească

Pâine cu pizza franțuzească
Pâine cu pizza franțuzească

Poftă de pizza de casă, dar nu vrei să ai de-a face cu un aluat de pizza captivant? Am înțeles, chestiile astea pot fi dificile. Sari peste ea cu totul și ia în schimb cea mai apropiată pâine franceză. Pâinea face o „crustă” de pizza delicioasă, care va deveni crocantă la exterior, în timp ce rămâne frumoasă și moale la interior. Este cu adevărat cel mai bun din ambele lumi.

Vorbind că suntem cei mai buni dintre ambele lumi, am dus această idee ȘI mai departe. În timp ce tăiam pâinea franțuzească pentru aceste pizza, ni s-a amintit de un alt produs clasic de restaurant italian: pâinea cu usturoi. Ne-am unt pâinea franțuzească cu unt de usturoi aici pentru a combina cele două preferate ale noastre și este cu adevărat de moare. Ați putea sări peste usturoi dacă sunteți un purist (dar, hei, facem pizza pe pâine aici, așa că spunem că orice poate merge!), dar totuși vă recomandăm să prăjiți pâinea câteva minute înainte de a vă pune topping-ul. păstrați-l frumos și crocant.

În ceea ce privește toppingurile, am urmat calea clasică de pepperoni, dar nu există niciun motiv să nu-l poți menține vegetarian cu ciuperci, ardei și ceapă sau să adaugi niște cârnați pentru pizza unui iubitor de carne. Este seara ta de pizza, așa că înnebunește!

Vrei să duci acest lucru complet la următorul nivel? Scoate-l afară și transformă-l în pâine pentru pizza la grătar. Pur și simplu împachetați pizza cu pâine franțuzească în folie de aluminiu și aruncați-le pe un foc de tabără sau pe grătar – în 10-15 minute veți mânca pizza, nu este nevoie de cuptor la 500°.

Ai făcut asta încă? Spune-ne cum a fost în comentariile de mai jos!

Pâine cu pizza franțuzească
Pâine cu pizza franțuzească

RANDAMENTE: 4 PORȚII
TIMP DE PREGĂTIRE: 0 ORE 15 MIN
TIMP TOTAL: 0 ORE 45 MIN

INGREDIENTE
1 pâine franțuzească
4 linguri. unt, topit
2 catei de usturoi, tocati
1 c. marinara sau sos de pizza
1 1/2 c. mozzarella tocata
Pepperoni felii
2 linguri. parmezan proaspăt ras
Fulgi de ardei roșu mărunțiți
Busuioc proaspat tocat, pentru topping

DIRECTII
1- Preîncălziți cuptorul la 400°. Tăiați pâinea în jumătate pe lungime. Amestecați untul topit și usturoiul și ungeți toată partea tăiată a pâinii. Coaceți 10 minute pentru a se prăji ușor.

2- Ungeți marinara deasupra și deasupra cu mozzarella, felii de pepperoni, parmezan și fulgi de ardei roșu. Coaceți din nou până când brânza se topește, încă 10 minute.

3- Acoperiți cu busuioc pentru a servi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*