Cum să faci cei mai buni burgeri la grătar într-o noapte de săptămână

Cum să faci cei mai buni burgeri la grătar într-o noapte de săptămână
Cum să faci cei mai buni burgeri la grătar într-o noapte de săptămână

De la ce carne să folosești până la tehnici câștigătoare de grătar, iată ce trebuie să știi pentru o cină rapidă și delicioasă.

Cum să faci cei mai buni burgeri la grătar într-o noapte de săptămână

Burgerii sunt ușor de făcut și sunt o scuză grozavă pentru a petrece timp la grătar, mai degrabă decât în bucătăria fierbinte. În plus, se adună rapid și mulțumesc total mulțimii. De fapt, am merge până la a spune că burgerii sunt probabil cea mai bună cină de vară în timpul săptămânii. Deoarece pregătirea corectă a acestei mese clasice la grătar necesită un pic de muncă, vă împărtășim sfaturile noastre pentru burgeri perfecți, inclusiv cum să alegeți carnea de vită tocată potrivită, sfaturi pentru grătar și toppingurile noastre preferate pentru a vă face masa mai delicioasă.

Carnea

Când faci cumpărături pentru carne de vită, fii atent la două lucruri de la tejghea de carne: conținutul de grăsime și calitatea. Nu mergeți cu carne de vită tocată slabă pentru că se usucă pe grătar, dar doriți să evitați și prea multă grăsime în carne, deoarece aceasta se poate scurge și poate provoca aprinderi. În schimb, căutați carne în punctul dulce în jur de 15-20% grăsime, adică 85-80% slabă. De asemenea, este important să alegeți o carne de vită măcinată de bună calitate. Ne place hrănirea cu iarbă, dar căutăm cea mai bună calitate oferită de magazinul tău, deoarece va face o diferență enormă pentru chifteluțe.

Formarea torturilor

Cei mai fragezi burgeri necesită cea mai mică muncă. Suprasolicitarea cărnii amestecând condimentele înainte de a forma chiftelele sau supraformarea chiflelor și comprimarea cărnii creează burgeri tari. Ia-o usor; transformă lejer o carne într-o chiflă, asta e.

Ce dimensiune sunt cele mai bune chiftele? Acest lucru este deschis interpretării, dar credem că un standard bun este o chiflă de un inch făcută din aproximativ șase uncii de carne este standardul de aur. Formați chiftelele într-o grosime uniformă, care promovează o crustă carbonizată atrăgătoare la exterior și un centru suculent mediu spre mediu-rar. Această dimensiune a chiflei atunci când este gătită se potrivește perfect pe chifla de hamburger obișnuită. Pentru a menține forma chiflei pe grătar, formați o adâncitură de un inch în centru, aceasta se micșorează pe măsură ce carnea se gătește, astfel încât chiftelul să nu aibă o gaură în mijloc. Apoi, condimentați exteriorul generos cu sare și piper.

Preîncălziți grătarul

Înainte de a începe să formați chiftelele, continuați și porniți grătarul pentru a se putea preîncălzi timp de aproximativ 15 minute. În timp ce vă recomandăm să obțineți grătarul frumos și fierbinte pentru acel carbon perfect, ajută și să configurați o zonă mai rece pentru încălzirea chiflelor sau să transferați burgerii în cazul în care au nevoie de încă câteva minute, dar carbonul este fixat pe exterior.

Pregătiți grătarul

Odată ce grătarul este fierbinte, curățați și ungeți grătarele. Acest lucru previne lipirea și, de asemenea, împiedică mâncarea să culeagă rămășițe vechi, crocante, ale preparatelor anterioare la grătar. Acest sfat este valabil pentru orice faceți la grătar; nu putem sublinia suficient cât de important este.

Flip O dată

Mâncarea la grătar are nevoie de un moment pentru a dezvolta carbon și pentru a se elibera de pe grătar. Pentru o chiflă de șase uncii, șase până la opt minute pe fiecare parte ar trebui să producă un burger mediu-rar perfect. Întoarceți burgerii o dată, nu există niciun motiv să răsturnați de mai multe ori.

Nu apăsa

Poate fi tentant să apăsați sau să zdrobiți hamburgerul în grătar cu o spatulă – unii bucătari cred că acest lucru accelerează gătirea sau aduce beneficii burgerii într-un fel – dar nu. Apăsarea eliberează sucurile, grăsimea și umezeala din burger în grătar, ceea ce poate crea aprinderi și, de asemenea, eliberează deliciu, diminuând calitatea burgerului final.

Time the Cheese Right

Pentru cheeseburgeri, așteptați să adăugați brânza până în ultimul minut sau două de gătit. Apoi, așezați feliile deasupra și închideți grătarul. Capacul acționează ca un cuptor care topește brânza uniform.

Ajunge repede la Bun

Un burger la grătar nu este același lucru cu o friptură la grătar care are nevoie de odihnă pentru a bloca sucuri; este cel mai suculent și mai fraged chiar de la grătar. Scoateți chiftelul de pe grătar direct în chiflă. Cât despre chiflele alea? Selectați chifle moi cu unt, care au puțin, astfel încât să puteți mușca cu adevărat burgerul. Ne place brioșul, semințele clasice de susan și rulourile de cartofi.

Serviți cu un Topping Bar

Chiar dacă este vorba doar de toppinguri standard, creați o bară de opțiuni, astfel încât totul să fie gata de funcționare atunci când burgerul iese de pe grătar și fiecare persoană să își personalizeze burgerul așa cum vrea. Tăiați roșii felii și curățați frunzele de salată verde, apoi adăugați orice este care face burgerul perfect pentru echipa dvs. Ketchup-ul, muștarul și murăturile sunt de așteptare, dar luați în considerare adăugarea de ceva diferit la amestec, cum ar fi ceapa la grătar, avocado feliat, bacon sau pregătiți un sos special.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*