Rețete de mic dejun de 2 minute – 5 Retete usoare pentru diminetile de grabă

Rețete de mic dejun de 2 minute - 5 Retete usoare pentru diminetile de grabă
Rețete de mic dejun de 2 minute - 5 Retete usoare pentru diminetile de grabă

Mic dejun rapid: Avem câteva rețete ușoare care vă vor oferi suficientă nutriție pentru a vă permite să treceți la acțiune.

Repere: . Cauți rețete rapide de mic dejun? 
. Aceste feluri de mâncare pot fi preparate în doar 2 minute. 
. Consultați rețetele ușoare de mai jos.

De îndată ce alarma sună dimineața, suntem cu atenție. Diminețile sunt o plimbare cu rollercoaster care adesea ne face să sărim peste micul dejun. Nici restul zilei nu este lin. Deci, avem nevoie de puțină energie și nutriție pentru a rămâne agili pe tot parcursul zilei. Umple-ți burtica sau fii la timp la serviciu? Noi evident ar merge pentru mai târziu. Dar să faci ambele în timp ce economisești timp este complet fezabil dacă ai rețetele potrivite pentru a-ți îndeplini nevoile de mic dejun. Crede-ne, 2 minute (dacă nu mai mult) sunt tot ce este nevoie pentru a-ți pregăti o masă sățioasă, dar gustoasă.

Dacă nu vă place cu adevărat să vă răsfățați cu o masă bogată în fiecare zi, dimineața, avem câteva rețete de remediere rapidă care vă vor oferi suficientă nutriție pentru a vă lăsa să treceți la acțiune. Aceste rețete sunt cel puțin salvatoare. Așadar, marcați-le și nu treceți niciodată o zi fără o masă bună de dimineață.

Rețete de mic dejun de 2 minute

1: Partea însorită sus

În doar două minute, o vei putea foșni. Spargeți oul pe o tigaie și, în timp ce se gătește pe bază, scoateți pâinea și ungeți-o. Pur și simplu glisați oul pe pâine, presărați condimentele la alegere și înfiorați. Nu puteți face partea însorită perfectă în sus? Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta.

Partea însorită sus

de asemenea citit: 13 cele mai bune rețete cu ouă – Uşor retete cu oua

2: Pâine prăjită cu unt de arahide

Untul de arahide este spre deosebire de alte tartine care ofera doar un gust bun. Această răspândire din arahide bogate în proteine ​​vă va oferi, de asemenea, grăsimi sănătoase și alți nutriențiAll you have to do is spread some homemade or store-bought peanut butter on plain and toasted bread slices and you are good to go. Tot ce trebuie să faci este să întinzi niște unt de arahide de casă sau cumpărat din magazin pe felii de pâine simplă și prăjită și ești gata.

3:Boluri cu cereale

Într-o clipă, puteți foșni această masă combinând cereale (ovăz, fulgi de porumb, muesli etc.) cu lapte, fructe, nuci, semințe și puțină miere. Este delicios si satios.

4: Sandviș Paneer

Fără gătit, doar asamblare! Doar întindeți niște chutney verde pe feliile de pâine, așezați niște rondele de roșii și felii de paneer, asezonați-l cu sare, fulgi de ardei iute roșu, garam masala și chaat masala și mâncați acest sandviș de paneer gustos.

5: Toast cu avocado

Este posibil ca acest fel de mâncare să nu fie încă foarte comun în India pentru micul dejun, dar ajunge acolo. Această rețetă rapidă care ne oferă o masă sănătoasă și delicioasă merită să fie în meniul tău de mic dejun. Doar scoateți carnea din avocado, zdrobiți-o și ungeți-vă pâinea cu el. Îl poți acoperi cu brânză și condimente la alegere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*